2014. július 8., kedd

Kesudió Sztracsatella fagylalt

Kép forrása
Hozzávalók:
- 250 g jég
- 200 g kesudió

- agavészirup (igény szerint)
- csipet őrölt vanília
- fél csipet só
- 50 g csoki apróra vágva
- fél banán



Eredeti recept
A jeget, kesudiót, agavészirupot, vaníliát és sót krémesre turmixoljuk egy nagy teljesítményű gépben.
Az aprított csokoládé nagy részét kanállal hozzákeverjük a fagylalthoz.
Az így elkészült fagyit belekanalazzuk egy pohárba, majd a karikázott banánnal, és a maradék aprított csokoládéval díszítve tálaljuk.

Akinek nem elég nagy teljesítményű a gépe, az a jeget fagyasztott banánnal helyettesítheti, így a fagylalt még krémesebb lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ez is érdekes:

.