2014. június 14., szombat

Epres-banános jégkrém


Epres-banános jégkrém
Hozzávalók (4 db jégkrémhez):
kb. 300 g eper (de ha több, nem árt neki)
1 banán
agave szirup

Összeturmixoljuk a gyümölcsöket, majd érzésre annyi agave szirupot teszünk bele, hogy kivételesen úgy érezzük, ez "túl édes"!:-) A fagyasztás közben ugyanis a késztermék jelentősen veszít az édességéből, és csak akkor lesz kellemesen édes, ha kezdésnél kivételesen túlédesítjük. A banántól krémesebb lesz íze.
Fogyasztás előtt a formát kicsit meleg víz alá tartjuk, hogy könnyebben kicsússzon belőle a kész fagyi.
Tipp: készíthetjük bármilyen gyümölcsből.

Eredetileg megjelent a Vegagyerek blogon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ez is érdekes:

.